Tomášove raňajšie rituály vás stále neprestávajú udivovať: Toto vás dostalo najviac!

Výsledky vášho hlasovania sú známe.

Jeden z najdôležitejších a zároveň najhorších dní každého školáka práve prišiel. Rodinovci sa museli popasovať so začiatkom nového školského roka a prirodzeným odporom všetkých troch synov ku škole. V poslednej epizóde sme tak riešili Oliverovu nechuť k robeniu domácich úloh, Samkovho nového kamoša zo školy, ktorý ho naučil nepekné slová a Tomášove raňajšie rituály, keď mu bolo zaťažko zavrieť za sebou chladničku. Najhorší šok však Lujza zažila, keď zbadala okvapkanú záchodovú dosku po chalanoch.

Vybrali sme pre vás najlepších päť scénok z prvej epizódy, aby ste tak mohli v našej ankete zahlasovať za vaše najobľúbenejšie. Prišlo nám množstvo hlasov, až sme napokon vybrali jedno víťazné v tomto poradí:

5. Blbé predmestie
4. Zmysel pre vášeň
3. Učiteľkine “boobies”
2. Ocikaná doska
1. Otvorená chladnička

Najviac sa vám páčila ďalšia z Tomášových raňajkových káuz. Po pití mlieka zo škatule a zanechávaní prázdnych škatúľ v chladničke s ním rieši Lujza ďalší problém hneď zrána. Tentoraz zabudol zatvoriť chladničku, čím rozhodne nešetrí tak životné prostredie. Zdôvodňuje to však tým, že chladom z nej vlastne ochladzuje planétu. Toto môže napadnút jedine Tomášovi.

Nový komediálny seriál NAŠI pokračuje s piatou epizódou opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!
Poslednú epizódu si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo!