NAŠI sa Lujze dostali pod kožu viac než čakala: V súkromí sa mení na seriálovú postavu!

Už z nej nie je taká „flegmoška“ ako kedysi.

Lujza je v seriáli NAŠI starostlivá a chápavá matka troch vyrastajúcich šibalov. Jej predstaviteľka Lujza Garajová Schrameková zas v súkromnom živote vychováva dve krásne deti, takže sa vie do svojej seriálovej postavy dokonale vcítiť. S dcérkou Grétkou a synom Vikom nás nedávno poctila svojou návštevou v JOJke a prezradila nám čo-to o jej vzťahu k deťom. Do Lujzinho života prišli úplne prirodzene a dnes si to už bez nich ani nedokáže predstaviť. „Vika som mala, keď som mala dvadsaťpäť, Grétku v tridsiatke. Neviem si predstaviť, aký by bol život, keby som nebola s nimi,“ hovorí Lujza, pre ktorú sú ratolesti obrovskou inšpiráciou napríklad v standupoch.

Naopak, herectvo je zas, paradoxne, veľkou inšpiráciou v súkromnom živote. „Keď som mala točiť NAŠIch, kde je postava Lujzy nervózna, unavená, má veľa práce, celkom som sa s tým natrápila. Režisér chcel, aby som pridala a bola drsnejšia, nervóznejšia a ja som povedala, že to nemám v sebe, na deti nekričím, som pohoďáčka, flegmoška,“ spomína sympatická herečka na začiatky seriálu.

Karta sa však napokon obrátila a skutočná Lujza sa k tej seriálovej priblížila možno ešte viac než čakala. Zrazu Viko začal chodiť do školy a keď pracujem, učím sa texty a do toho chcem, aby mal úlohy, zistila som, že nie som až taká flegmoška.  V civile sa začínam troška podobať na seriálovú Lujzu. Neviem, či je to dobré, ale začína ma to valcovať,“ smeje sa Lujza. Azda aj vďaka prieniku spoločných skúseností z profesionálneho i súkromného života sú jej výkony v seriáli NAŠI bravúrne a vy ho jednoducho milujete.

Druhá séria seriálu NAŠI štartuje už v utorok 6. septembra o 20:35 na JOJke!