Gregorovi a Sáre to hralo ako po masle: Ako sa popasovali s bozkávacími scénkami?

Všetko je raz po prvýkrát.

Klape im to aj v súkromí. Predstaviteľ Tomáša Gregor Miler si so svojou seriálovou frajerkou Miou, ktorú hrá Sára Polyaková, rozumie aj mimo kamier, keďže sú fajn kamarátmi. No aj v samotnom seriáli si už stihli zahrať niekoľko vtipných scénok, v ktorých sa zaiste mnohí z vás našli. „Boli to klasické scénky, ktoré pozná každý človek vo vzťahu. Tí, ktorí sú zadaní a našli druhú polovičku, tak sa tu nájdu,“ myslí si Gregor.

Ich seriálové postavy sa spolu zoznámili tou najprirodzenejšou cestou – v škole, kde si doteraz vzájomne pomáhajú. Mia je, vraj, tá múdrejšia a Tomáš vďaka tomu od nej pravidelne odpisuje. „My sme spolužiaci, takže sme sa spoznali v triede, a tak to medzi nami zaiskrilo,“ hovorí Sára o svojej postave.

S narastajúcou zaľúbenosťou prišli ruka v ruke aj úprimne vyzerajúce bozky, s ktorými sa museli mladí herci popasovať vôbec po prvýkrát v živote. Našťastie ani jeden z nich nemal s intímnymi prejavmi žiaden problém. „Neprekážalo nám to, lebo si myslím, že je to v rámci seriálu a herectva. Keď to treba zahrať, tak to zahráme,“ prezrádza Sára. To bol však najmenší problém počas natáčania. Tým najväčším bolo jedine ranné vstávanie, ktoré prekážalo aj Tomášovým rodičom.

Najnovšie epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom bezplatnom archíve!