Dvojnásobná matka sa v seriáli NAŠI našla: Schramekovej pomohol aj s výchovou vlastných detí!

Na svoje si prídu všetky vekové kategórie.

V novom komediálnom seriáli NAŠI, ktorý mapuje bežné starosti i radosti zo života päťčlennej rodinky, stvárňuje jednu z hlavných postáv obľúbená herečka Lujza Garajová Schrameková. „Moja postava sa volá Lujza, čo je veľmi príjemné, pretože tak sa volám aj v civile. Podobne je na tom aj Marián, ktorého postava sa volá takisto ako v civile,“ smeje sa na zhode náhod Lujza. Jej traja chalani vo veku 8, 11 a 16 rokov sa však v seriáli volajú úplne inak, než v skutočnosti. Deti si podľa nej totiž vedia lepšie zapamätať iné mená postáv.

Svojich troch nezbedníkov má Lujza nesmierne rada. „Najmladší je miláčik, stredný je športovec, ktorý si furt niečo zlomí a sú s nim starosti. Tretí, najstarší, je zase prvorodený a je tiež miláčik, no už ním dosť máva puberta,“ predstavuje nám herečka svoje seriálové deti. Mimo seriálu ju doma pre zmenu čakajú dve vlastné ratolesti: šesťročný syn a dvojročná dcérka. „S nimi neriešim takéto závažné otázky ako v seriáli, z ktorých musíme rýchlo nejako vykorčuľovať. Čo je veľmi podobné, je napríklad rýchle tempo, takže doma veľa času netrávim a nič nestíham,“ hovorí Lujza.

Situácie, ktoré rieši Lujza v seriáli nie je humor „na prvú“. „Tieto situácie sú síce vtipné, ale sú zároveň tragikomické. Zažívajú ich matky a deti dennodenne, no vtedy nám nepripadajú smiešne,“ myslí si dvojnásobná matka. Lujza tiež verí, že seriál NAŠI pomôže mnohým rodičom, poláska ich svojským humorom a uistí ich, že v tom nie sú sami. To, že seriál skutočne pomáha vo výchove, pocítila už teraz na vlastnej koži: „Vďaka týmto situáciám si odteraz budem vedieť lepšie poradiť so svojimi vlastnými deťmi.“

Sledujte nový komediálny seriál NAŠI už od 7. januára na JOJke!