Prekvapení Miezga so Schramekovou: Seriálové deti vedeli o sexe viac, než sme čakali!

Pokrokovým rodičom sa „narodili“ pokrokové deti.

Vo štvrtok sme odštartovali nový komediálny seriál NAŠI, ktorý hodnoverne a najmä vtipne zobrazuje situácie so života jednej slovenskej rodiny. Hlavnými postavami seriálu sú Lujza a Marián, ktorých stvárňujú rovnomenní herci Lujza Garajová Schrameková a Marián Miezga. Obaja sa snažia byť nad vecou aj v reálnom živote, keďže sú viacnásobnými rodičmi a podobné situácie riešia dennodenne. „Myslím, že seriál je o úplne reálnych veciach zo života, ktoré prežíva každá rodina a divák si spomenie na svoje detstvo a rodičovstvo. Ja sama som mamina a Majo je oco,“ hovorí Lujza. Podľa nej sa rodičovstvo bez stresu jednoducho nezaobíde: „Aj keď idete na rodinnú dovolenku, zažívate stres. No keď si pozeráte fotky po rokoch, tam už stres nevidno, ale len to príjemné.“

So svojimi rodinami sú obaja herci nadmieru spokojní a lepšiu spoluprácu si už ani nemohli predstaviť. Iste ste si mnohí všimli, že Majo s Lujzou sú celkom pokrokoví a vôbec sa nesnažia za každú cenu tabuizovať témy ako sex, orgazmus či kondómy. „Myslíme si, že kondómy aj orgazmus existujú, preto ich existenciu je zbytočné zatajovať. Čím skôr si deti zvyknú, tým skôr to budú mať odtajnené,“ hovorí Miezga. Lujza zas vysvetľuje, že troch synov majú Rodinovci práve vďaka tomu, že vtedy ešte kondómy nepoužívali.  

Obaja seriáloví rodičia sa zhodujú v tom, že s deťmi treba hovoriť na rovinu, pretože aj tak pred nimi nič nezatajíme. Zo začiatku sa napríklad báli, či bude na všetky témy pripravený najmenší Maxo, ktorý stvárňuje malého Samka. „On toho vedel možno viac ako my. My sme boli v rozpakoch, či ten Maxo, ktorý hral Samka nie je primalý, ale prišli sme na to, že ani zďaleka,“ dodáva prekvapená mamina Lujza.
Tretiu časť seriálu NAŠI uvidíte opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke.

Prvé dve časti nového komediálneho seriálu NAŠI si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo!