Nenarodené kuriatka či životné chytáky: Táto scénka vás najviac dostala do kolien!

Výsledky vášho hlasovania sú známe.

Týždeň čo týždeň vám prinášame nové a nové príbehy a situácie zo života sympatickej a podarenej rodinky Rodinovcov. Traja synovia v najlepšom veku a ich rodičia dennodenne zažívajú situácie, pri ktorých sa občas len tak chytáme za hlavu. V poslednej časti sme sa venovali štúdiám správania, aké museli absolvovať všetci rodinní príslušníci. Riešili sme chýbajúce misky, ktoré Tomáš vysvetlil po svojom, film, ktorého dej otec Majo nepochopil ani po päťminútovom vysvetľovaní všetkých chalanov či prázdnu škatuľu z mlieka, s ktorou si opäť Tomáš poradil po svojom a naštval tak mamu.

Vybrali sme pre vás najlepších päť scénok z prvej epizódy, aby ste tak mohli v našej ankete zahlasovať za vaše najobľúbenejšie. Prišlo nám množstvo hlasov, až sme napokon vybrali jedno víťazné v tomto poradí:

5. Chyták – 4,3%
4. Mlieko – 6,8%
3. O čom je tento film? – 28,6%
2. Jeme mŕtve kuriatka? – 29,8%
1. Nemáme doma misky – 30,5%

Najviac u vás zarezonovala raňajšia scénka s Tomášovým hľadaním misiek. Lujzin najstarší syn nevedel nájsť žiadnu misku k cereáliám, tak si radšej poradil po svojom a sladké raňajky si zmiešal s mliekom priamo v ústach. Nebol však jediný, chvíľu na to sa inšpiroval aj jeho otec Majo. Ešteže si Lujza nič nevšimla.

Nový komediálny seriál NAŠI pokračuje s piatou epizódou opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!
Poslednú epizódu si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo!