Z výletu rovno na pľac: Kvôli seriálu sa mladý herec vykašľal na školu!

Lepší koniec školy si ani nemohol priať.

Hoci už o postavách nového komediálneho seriálu NAŠI vieme takmer všetko, stále existujú veci, ktorými nás vedia naši malí šibali prekvapiť. To, že seriálová rodinka na obraze vyzerá, akoby bola skutočná, je zaiste spôsobené aj tým, že všetci členovia štábu – herci i neherci si natáčanie skutočne užívali. Napríklad David Krajčík – predstaviteľ prostredného syna Olivera, si účinkovaním v seriáli splnil veľký sen. „Baví ma to, je to sranda, to je najhlavnejší dôvod,“ začína rozprávanie David. Značnú podporu mal mladý herec aj doma. Jediným problémom boli jeho neskoré príchody domov z natáčania, no postupne si na všetko zvykli, keďže nemali na výber.

Všetky epizódy sme však natáčali počas školského roka, čo školopovinným chalanom maximálne vyhovovalo, keďže nemuseli chodiť do školy. A keďže školský rok pomaly končil, nikto neutrpel ujmy na vzdelaní. „Nechodil som do školy, lebo sme prišli z výletu, takže som sa na to vyprdol. Už to nebolo potrebné, nič sa neučilo a nerobilo,“ priznáva mladý herec.

Flegmatického skejťáka Olivera stvárňuje v seriáli herec, ktorý má s touto postavou nemálo spoločné. „Aj v reálnom živote rád športujem, som trocha flegmatik, v škole mi to však ide lepšie ako tejto postave,“ hovorí David, ktorému ušili postavu na mieru. Okrem toho David vo voľnom čase rád hrá na gitare, rád si kreslí alebo len tak vybehne von s kamošmi. Svojich seriálových rodičov by si vedel predstaviť aj v reálnom živote, avšak skutoční sú vždy len jedni.

Sledujte komediálny seriál NAŠI opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!