Seriál NAŠI vplýva aj na Lujzine deti: Jej syn si z Olivera vzal nechcený príklad!

Obe deti sú však na svoju maminu právom hrdé.

V seriáli NAŠI hrá Lujza Garajová Schrameková starostlivú maminu, ktorá s otcom Majom bravúrne zvláda náročnú výchovu troch šibalských synov. Vžiť sa do roly seriálovej mamy Lujzy bolo pre ňu o to jednoduchšie, že sama má doma dve deti. Síce sú od seriálových synov o dosť mladšie, čo-to od nich predsa len pochytávajú. Svoju maminu v seriáli totiž pozorne sledujú každý štvrtok aj oni. „Zatiaľ ich to veľmi baví pozerať. Grétka tomu moc nerozumie, ale šesťročný Viko sa z toho veľmi teší,“ prezrádza sympatická herečka. 

Zo seriálu si však Viko zobral aj čosi, čo Lujzu príliš nepotešilo a otázky o sexualite to rozhodne neboli. „Minule sa stala taká vec, že si išiel robiť úlohy a začal odvrávať. Presne som spozorovala Oliverov text: ‚Nie, to nemá zmysel, načo je to dobré?‛ Predtým sa nikdy takto nevyjadroval,“ hovorí mama Lujza. Hneď mu však vysvetlila, že tento text patrí len a len Oliverovi.  Odvtedy už našťastie seká Viko dobrotu.

Lujza stihla počas nášho rozhovoru v rádiu Jemné podpisovať aj svoje nové podpis karty pre svojich fanúšikov. Spomenula si počas toho na jednu zaujímavú príhodu. „Keď som mala ešte podpis karty Mery, tak sa stalo, že som prišla neskoro večer domov z predstavenia a našla som obidve deti spať v posteli s mojimi  podpis kartami. Bolo mi to vtedy ľúto, no dnes to beriem s humorom,“ smeje sa na veľkom prekvapení Lujza.

Sledujte komediálny seriál NAŠI opäť zajtra o 20:35 na JOJke!