Mladý gambler si maminu ľútosť nezaslúžil: Vás však najviac pobavil práve on!

Hlasovali ste o najlepšiu scénku.

K Rodinovcom vtrhli ako víchor opäť ďalšie veľké novinky. Majovi Samko vyhodil na oči, že by mal niečo so svojím veľkým pupkom robiť, a tak sa rozhodol zasvätiť svoj život aktívnemu štýlu v rytme ranného džogingu. Rozkázať dažďu však stále nedokázal. Tomáš zas nežil ničím iným, len novým syntetizátorom, z ktorého vzchádzali nečakane podivné zvuky v novom štýle PRD-dur. Samka zas Majo obvinil z holenia plyšákov, až kým nezistil, že chlpatú žiletku má na svedomí Lujza.

Vybrali sme pre vás päť najlepších scénok z deviatej epizódy, aby ste tak mohli v našej ankete zahlasovať za vaše najobľúbenejšiu. Prišlo nám množstvo hlasov, ktoré určili nasledovné poradie s jednoznačným víťazom:

5. miesto – Veľké brucho
4. miesto - Chlpaté žiletky
3. miesto - Dažďu nerozkážeš
2. miesto - Syntetický koncert
1. miesto - Oliver v nemocnici 

Najviac sa vám páčila scénka, v ktorej Lujza po príchode domov takmer zinfarktovala, keď zistila, že Oliver skončil v nemocnici. Našťastie ho vzápätí Majo doviezol domov, a tak sa mu mohla pozrieť na zúbok a zistiť, ako jej prostredný syn vlastne k zranenému zápästiu došiel. Samko naznačil, že zranenie spôsobila hra futbalu. Škoda len, že v skutočnosti to nebola klasická hra na ihrisku, ale futbal na hernej konzole. A to už Lujzu poriadne napálilo!

Komediálny seriál NAŠI pokračuje opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!
Poslednú epizódu si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo!