Nad ošumelým bundami po bratrancoch ohrnuli nosom: Aj mladí muži chcú mať štýl!

Hlasovali ste o najlepšiu scénku.

U Rodinovcov vrcholila jeseň a pomaly nastal čas vybrať zo skríň zimné oblečenie. Škoda len, že Lujza im priniesla bundy po bratrancoch či z lákavých výpredajov a chalanom akosi nesedia. Musela tak zvládať náročný boj s tromi rozhnevanými potomkami, ktorí túžia nielen po nových handrách, ale aj po pokoji od rodičov. Uložiť záhradný nábytok na zimný spánok sú nezbedníci schopní len pod prísľubom lákavej finančnej odmeny. Veď načo by ho aj odkladali, keď ho o pár mesiacov vyberú znova. Majo s Lujzou neprestali krútiť hlavami ani nad Samkovým nekonečným apetítom pri jedení drahých ustríc.

Vybrali sme pre vás päť najlepších scénok z desiatej epizódy, aby ste tak mohli v našej ankete zahlasovať za vaše najobľúbenejšiu. Prišlo nám množstvo hlasov, ktoré určili nasledovné poradie s jednoznačným víťazom:

5. miesto – Darček pre Lujzu
4. miesto – Záhradný nábytok
3. miesto - Ustrice
2. miesto - Štrajk
1. miesto - Bundy

S poriadnym náskokom vás v desiatej epizóde najviac pobavila scénka „bundy“. Zima už klopala na dvere, chalani po roku opäť poriadne vyrástli, preto sa Lujza rozhodla zohnať im „nové“ bundy. Nikomu z nich sa však jej zimné outfity nepáčili. Môže za to aj fakt, že mamina ich v snahe ušetriť zháňala vo výpredajoch či aspoň po starších bratrancoch. Chalani rázne odmietli nosiť kolekciu bez štýlu, správneho strihu a ešte k tomu s ťažkou váhou. Lujza zostala z ich ohrnutých nosov poriadne zaskočená a situáciu rázne vyriešila po svojom.

Komediálny seriál NAŠI pokračuje opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke! Poslednú epizódu si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo!