NAŠI chalani milujú zvieratká aj v súkromí: O akých domácich miláčikov sa doma starajú?

Každý z nich ich má hneď niekoľko.

Včerajšia epizóda sa niesla v znamení nového prírastku u Rodinovcov. Nešlo síce o živého človeka, ale o snehobieleho škrečka Kiki, ktorý patrí Samkovmu kamarátovi Paťovi, no aj tak v dome nastala poriadna panika. Keďže Paťo odišiel s rodičmi preč, jeho domáceho miláčika sa dočasne ujal Samko. Len škoda, že tak trocha neohlásene a všetkých postavil pred hotovú vec. Z príchodu Kiki ako vôbec prvého domáceho miláčika u Rodinovcov teda nebol nadšený vôbec nik, azda aj preto, že doteraz nič podobné nikto z nich nezažil.

Naši chalani však majú v skutočnosti v súkromí ešte pozitívnejší vzťah k domácim zvieratkám než v seriáli. Dôkazom bola aj návšteva bratislavskej ZOO, v ktorej sa mali možnosť pohrať napríklad aj so sympatickou lamou. Každý z nich ich má doma hneď niekoľko, o ktoré sa svedomite stará. „Ja mám doma dve korytnačky, ale predtým som mal psa Buddyho – berský salašnícky. Ten bol veľmi zlatý, čierny, huňatý. Keď bol malý, bola to malá chlpatá gulička. Teraz už mám len tie dve korytnačky,“ prezrádza Max Bolf alias Samko Rodina.

Prostredný David Krajčík má zas najlepší vzťah so svojou mačkou, ktorá je síce niekedy agresívna, ale inak ho vcelku poslúcha. Predtým mal ešte kocúra a korytnačky, no kocúr sa niekam vyparil a korytnačky medzičasom zahynuli. Najstarší z chalanov Gregor Miler zas doma chová psa i mačku. Už len teda ostáva otázkou času, či chalanom domácich miláčikov povolia aj ich seriáloví rodičia, hoci vo včerajšej epizóde to tak vonkoncom nevyzeralo.

Najnovšiu epizódu seriálu NAŠI nájdete v NAŠOM bezplatnom archíve!